Oldal kiválasztása

Vitamix Explorian E310 blender (FEKETE)

A Vitamix Explorian egy kis géptestbe “csomagolt” bivalyerős blender, aminek 1,4 l –es tartálya ideális lehet egy kisebb 2-4 fős család számára közepes mennyiségű adag ételek, italok elkészítéséhez. A turmix különféle textúrákat blendel 10 különböző sebességi fokozattal. Segítségével pürék, smoothie-k, bonyolultabb levesek, bébiételek is készíthetőek. A Vitamix Exploriannak nem okoz gondot sem a kelkáposzta, sem a jég. Sőt! Magvak: diók, mandula tökéletes aprítására is képes.Sűrű vagy lágyabb, krémes mártások, forró levesek, friss gyümölcsből vagy fagyasztott alapanyagokból készített desszertek, egészséges bébiételek: mindössze néhány perc alatt készülnek el a Vitamix Exploriannal.Technológia, minőség, multifunkcionális használhatóság, jótállás, teherbírás… mind fontosak egy turmixgép vásárlásánál: a Vitamix Explorianban mindez megvan. A gyártó 5 év teljeskörű garanciával kínálja csúcsminőségi blenderét!

Cikkszám: Vitamix Explorian Kategóriák: , , Címkék: , ,

Egészséges ételek otthon, pillanatok alatt? Fedezd fel a Vitamix Explorian világát! A könnyedén, gyorsan és biztonságosan dolgozó Vitamix blenderek , így a Vitamix Explorian is: több generációs gépek. Az előételektől kezdve, egészen a desszertekig, mindenféle állagú, konzisztenciájú ételek készíthetőek vele. Mint minden Vitamix termék, az Explorian is a minőséget, sokoldalúságot, kényelmes ételkészítést képviseli, maximálisan támogatja az otthoni kulináris élmények magas színtű megélését. Aki rendszeresen használ egészségmegőrző termékeket otthon, konyhájában, annak érdemes beruházni ebbe a csöppnyi, ám annál erősebb kis blenderbe.

Ha eddig csak reggeli italok készítéséhez használt valaki turmixgépet, akkor a Vitamix Exploriannal kinyílik előtte a világ. A gép ugyanis bírja a terhelést, jobban, mint a hagyományos, olcsóbb gépek. Nem véletlenül mondják, hogy a boldog Vitamix tulajdonosok, hogy ez több generációs beruházás!

Nagyon ajánljuk ezt a modellt Mindenkinek, aki a Vitamix minőségét és megbízhatóságát szeretné otthonában is tudni. Az Explorian modell azoknak a felhasználóknak készült, akiknek az egyszerű alapokon túl semmi másra nincs szüksége.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.