Oldal kiválasztása

MATTHEISEN MÁRIA JUICE AMIRE A TESTED VÁGYIK /könyv/

4990Ft

A táplálék testünk energiaforrása, de még ennél is több lehet, regeneráló erővel bírhat. Eszköz arra, hogy valóban teljes életet éljünk.
Gondolt-e már arra, hogy a nyersen préselt ivólevek fogyasztása miért lett manapság ennyire népszerű? Korántsem afféle múló divathullámról van szó, hanem fontos, életminőségjavító felismerésről. A préselt levek fogyasztásával szervezetünket tápláljuk, tisztítjuk, védjük, gyógyítjuk.

Elfogyott

Cikkszám: SJ-konyv Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Mattheisen Mária, okleveles holisztikus egészségmentor és Magyarország első juice terapeutája vagyok. Első könyvemben szeretném még többekkel megismertetni a juice-ok sokszínű, egyedülálló, szinte nélkülözhetetlen erejét, melyek természetes összetevőinek köszönhetően képesek táplálni a szervezetet.

A juice-fogyasztással szinte azonnal tapasztalható változás, regenerálódás és a finom ízek és a kiváló közérzet élménye felülírja szinte minden korábbi helytelen szokásunkat.

Hangsúlyozom, hogy maguk a préselt levek nem gyógyítanak, azonban segítenek megfelelő tápanyagot szállítani a szervezet számára, hogy az annak felhasználásával saját magát gyógyítsa.

Ezt a receptgyűjteményt is tartalmazó, egyedülálló olvasmányt a legjobb tudásom szerint és a legjobb szívvel állítottam össze; hogy energizáló és ínycsiklandó megoldásokat adjon különféle egészségügyi, testsúly-, közérzet-, illetve motivációs problémákra.

A JUICE amire a tested vágyik, segíthet abban, hogy fokozatosan, apró lépésekkel gyökeresen javítsunk életminőségünkön, új energiákkal töltődjünk fel, és segítsünk szervezetünknek számos betegségre is nemet mondani.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.