Oldal kiválasztása
Akció!

Hurom H200 All-in-One Slow Juicer

189000Ft

Megérkezett a Hurom prémium kategóriás sorozatának legújabb présgépe, a Hurom H200. A csúcsminőséget képviselő slow juicer minden eddiginél okosabb, strapabíróbb és masszívabb. A nagy teljesítményű facsaró tökéletes textúrájú leveket, szószokat, bébiételeket, leveseket, desszerteket készít.

Legfigyelemreméltóbb tulajdonsága, hogy a préselés előkészületeit maximálisan lerövidíti, hiszen az alapanyagokat szinte egyáltalán nem szükséges felaprítani az inni- és ennivalók elkészítéséhez.

A Hurom H200 olyan juice élményt biztosít, amit egyetlen piacon elérhető háztartási használatú présgép sem képes utánozni.

Minimális szárazanyag tartalom, extrém mennyiségű friss, vitamin- és tápanyagdús juice!

A Hurom H200 új dimenziót nyitott az egészségvédelemben

Cikkszám: SJ-Hurom Kategóriák: , Címkék: , , , , , ,

A Hurom új lassú préselési technológiával dolgozó juicere 2020-ban, a Kitchen Innovation Díj nyertese lett. A gyártó minden tudását ebbe az egy gépbe összpontosította. A korábbi Easy sorozatban megjelenő, speciális szűrőket építette a présgépbe, aminek köszönhetően a tisztítása egyszerű és könnyű. A juicer össze- és szétszerelése egyszerűbb, az adagolója pedig nagyobb lett. Jelenleg 2 színben kapható: matt fekete és titán szürke változatban.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.