Oldal kiválasztása

Hurom H320N Premium Slow Juicer (FEHÉR) + Juice Biblia

A Hurom H320N lassú présben összeolvad a legmodernebb, felhasználóbarát prés kialakítás a korábbi legeredményesebb, legkülönlegesebb szűrőrendszerrel.
Új mega betöltőnyílás, nagyobb tartályméret, megújult lyukacsos fémszűrő! Az új Hurom H320N juicerrel akár 2x annyi gyümölcs és zöldség is lepréselhető ugyanannyi idő alatt. A készülék a korábbi Hurom H-AI bestseller juicer új generációs, smart utódja.

Cikkszám: huromH320N-fehér Kategóriák: , , Címkék: , ,

A Hurom H320N slow juicer a Hurom új modell sorozatának legkülönlegesebb darabja, a korábbi bestseller Hurom H-AI prés utódja. A készülék ötvözi a már jól bevált fém, lyukacsos szűrőrendszert a legújabb, felhasználóbarát kialakítással, így a juice-olás nem csak tökéletes eredményt hoz, hanem gyorsan, kényelmesen el is végezhető.

A Hurom H320N prés ugyanazt az SST technológiát (Slow Squeeze Technology) alkalmazza működés közben, amit a gyártó összes modellje. Ez a lassú préselés sokkal tartalmasabb leveket készít a hagyományos juicerekhez képest és a készülékkel előállított italok (juice, smoothie, növényi tejek) tovább meg is őrzik a frissességüket más technológiákhoz képest.

Hurom H320N lassú préssel a maximális létisztaság érdekében!
Míg a Hurom modern, smart funkciós prései, mint a Hurom H300 és a Hurom H310A modellek az új csiga-szűrő rendszernek köszönhetően többnyire egyféle kozisztenciát tudnak préselni, addig a Hurom H320N készülék a lyukacsos fémszűrőnek és a folyamatosan dolgozó forgókefének hála, lényegesen tisztább leveket is elő tud állítani okos elődeihez képest. Kiváló íz, több lé, ami akár 72 órán keresztül sem veszít frissességéből!

A Hurom H320N juicer szuperereje viszont nem csupán a fémszűrőknek köszönhető, hanem annak a mega tartálynak és betöltőnyílásnak is, amit jelenleg a piacon egy másik présgép sem tudhat magáénak.

Amitől egy Hurom H320N ellenállhatatlan lesz
Modern és változatos színek
Modern, kellemes és lágy, meleg színekben kapható, így a Hurom H320N minden élettérhez tökéletesen harmonizál.
Rendkívül okos és kényelmes
A Hurom H320N présbe az összetevőket előkészítés nélkül, egyszerre is behelyezhetjük, a készülék önállóan felvágja és lepréseli őket.
Még a főtt összetevők is kombinálhatóak a friss gyümölcsökkel, zöldségekkel, hogy egy finom vegyes juice-t hozzunk létre
Az egészséges magtejektől, a vegetáriánus és vegán gyümölcslevektől a desszertnek szánt joghurtos tálakig bármit készíthetünk a Hurom H320N használatával.
Biztonságos, környezetbarát kialakítás
Mint minden más Hurom Slow Juicer esetében, a Hurom H320N présnek is BPA-mentes anyagból készültek a tartozékai. A legtöbb alkatrész ULTEM, tritán és rozsdamentes acél.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.