Oldal kiválasztása

Hurom H300 Smart Slow Juicer (FEHÉR) + Juice Biblia

Egy lépéses juice-olási technológia a Huromtól: Hurom H300 multifunkciós slow juicer. Messze nem egy átlagos lassú prés. Kifejezetten arra a célra tervezték, hogy minden eddiginél egyszerűbbé tegye a juice-olást, vadonatúj, optimalizált préselő mechanizmust alkalmaz, könnyen tisztítható alkatrészekkel és önetető, “self-feeding” technológiával kombinálva. Ezek a funkciók együtt páratlan élményt nyújtanak, amely felülmúlja mindazt, ami korábban a lassú prések piacán tapasztalható volt.

A Hurom márkát a “Red Dot Award” nemzetközi formatervezési díjjal tüntették ki, köszönhetően az innovatív és modern H300 modellnek.

Cikkszám: huromH300-4 Kategóriák: , , Címkék: , ,

“Self-feeding” technológia
A H300 számos nagyszerű funkciója közül különösen figyelemre méltó a “self-feeding”, azaz az önetető, önadagoló technológia alkalmazása. Csupán megtöltjük a felső kamrát mindenféle friss összetevővel, a készülék pedig elvégez helyettünk minden aprítási, darabolási, juice-olási feladatot. Ilyen intelligens tartály, juice-olás eddig még nem volt elérhető prémium minőségben a piacon! A Hurom H300 túlszárnyal minden korábbi Hurom és egyéb gyártói terméket! Óriás betöltőnyílását a korábbi modellektől örökölte: az összetevőket akár egyben is bele lehet helyezni a présbe, sőt működés közben is lehet folytatni az adagolást!

Nincs többé hosszú előkészület, darabolás szabad kézzel! Csak az élmény juice-olás marad és a friss, egészséges levek! A Hurom H300 nem egy átlagos prés, arra tervezték, hogy minden eddiginél könnyebb, kényelmesebb, egyszerűbb legyen a juice-olás.

Új biztonsági funkció! A Hurom H300 facsaró leáll, ha a felső fedél nyitva van!Az új Hurom H300 teljesen új innovatív technológiát kínál, amely még kényelmesebbé teszi a használatát!

A készülék az automatikus “visszafordító” funkció mellett rendelkezik egy beépített időzítővel is, amely 5 perc után automatikusan kikapcsolja a gépet a használatból. Mivel a multifunkciós csiga és szűrő kombinációval minden extra szűrőt ki lehet váltani, lényegében összesen 3 tartozékot kell használat után elmosni. A prés össze- és szétszerelése egyszerű, működés közben halk. Egy érintős gombnyomással működik, ráadásul egy dizájnos led világítást is kapott a ki/bekapcsoló gombja, hogy mindig egyértelműen jelezve legyen a működés üzemmód.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.