Oldal kiválasztása

Hurom H100 Slow Juicer (FEKETE) + Juice Biblia

Megérkezett az új Hurom H100 slow juicer gyümölcsprés. Soha nem alkottak még ennél tökéletesebbet. A prémium minőségű présgép az Easy sorozat tagjaként újraírja mindazt, ami eddig a juice gépektől elvárható volt. A klasszikus értelemben vett, szitás szűrő már a múlté. A Hurom H100 olyan új juice-olási technológiával dolgozik, ami modern, egyszerű, gyors, nagyon halk és minimális szárazanyaggal jár.

Cikkszám: huromH100-2 Kategóriák: , , Címkék: , ,

A Hurom H100 Slow Juicer, mint az Easy sorozat tagja, már formatervezett külsejével is felhívja magára a figyelmet. Az áramvonalas dizájn, a helytakarékos kialakítás, a szemet gyönyörködtető forma hamar elnyerték a vásárlók tetszését. A különleges présgép tervezői nagyot álmodtak, amikor létrehozták ezt a slow juicert, ami igazi prémium előnyökkel és jellemzőkkel bír. Az esztétikus forma mögött innovatív tudás rejtőzik, aminek köszönhetően ezzel a présgéppel még tartósabb, frissebb és tápanyagokban gazdag leveket lehet készíteni.

A lassú préselésű slow juicerek igazi úttörője a Hurom H100. Az Easy sorozat, ami a legújabb tartály és szűrési, préselési technológiával van felszerelve, leegyszerűsíti mindazokat a folyamatokat, amiket eddig az egészséges italok elkészítésre fordítottunk. Az elegáns külső, tehát, egy modern munkafolyamatokat végző belsőt takar, aminek hatására kiváló minőségű és textúrájú, friss gyümölcs- és zöldségleveket fogyaszthatunk.

A kialakításnak köszönhetően ez a Hurom présgépek eddigi legjobb felhasználói élményt nyújtó juicere. A H100 slow juicerek a lehető legegyszerűbben kezelhetőek, könnyen tisztíthatóak. A funkciók tervezésekor elsődlegesen a felhasználói visszajelzéseket vették alapul, annak érdekében, hogy a legmagasabb szintű kényelmi és minőségi faktort biztosíthassák ezzel az egészségtudatos vásárlóknak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.