Oldal kiválasztása

MÜLLER ILDI | FERMENTÁLT ZÖLDSÉG | CÉKLA + RÉPA+GYÖMBÉR

2990Ft

A fermentált élelmiszerek fogyasztása során találkozik és jut hozzá szervezetünk azokhoz a hasznos baktériumokhoz, amikkel évezredek óta együtt él az emberiség. Az erjesztett ételek enyhülést jelentenek különösen a gyomornak, mivel segítenek beállítani az ideális gyomornedv szintet. A tejsavbaktériumok tevékenységük során, megemelik az étel táperejét, és a szervezetbe jutva biztosítják a bélhámsejtek egészséges működését. Rendszeres fogyasztásukkal hozzájárulunk a bélrendszerben élő több milliárdnyi mikroba megfelelő egyensúlyához, visszaszorítjuk a patogén baktériumok és gombák életterét. Elősegíti az ásványi anya­gok, vitaminok (C, B, K2) felszívódását és az enzimek hasznosulását, amelyeket a fermentátumok gazdagon tartalmaznak.

3 készleten

Cikkszám: FERMENTALT ZOLDSEG Kategóriák: , Címkék: , , ,
  • káposzta 100% 100%