Oldal kiválasztása

Dahlert by Hurom Slow-Juicer (DT-SJ-19) (EZÜSTSZÜRKE) + Juice Biblia

A prémium minőségű présgép a Hurom Easy sorozatához hasonlóan modern technológiával présel, öntvény szűrőkkel dolgozik, össze- és szétszerelése könnyed, egyszerű. A készülék extrém halkan dolgozik és olyan tökéletesen présel, hogy láthatóan sokkal több lé kerül a poharakba, mint a hagyományos présgépek esetében.

Cikkszám: huromH100-1-1 Kategóriák: , , Címkék: , ,

A Dahlert by Hurom Slow Juicer a híres és elismert Hurom technológiával dolgozik, ami egy újító eljárás, mert lassú facsarást eredményez a hideg sajtolás során, elkerülve ezáltal a gyümölcslé felmelegedését, ami a hagyományos centrifugális facsarókra jellemző.Ezen eljárással természetes facsarás valósul meg, hatékonyan feldolgozva az alapanyagokat, megőrizve teljesen a vitaminokat, ásványi anyagokat, enzimeket, fitonutrienseket és antioxidánsokat. A hideg sajtolás során lassú facsarással készült juice megőrzi minőségét, nem változtatja meg a hőmérséklet vagy a súrlódási erő, ahogy az más eljárás során előfordul.

A természet gondoskodik minden szükségletünkről, egyetlen feltétellel: ott keressük a válaszokat, ahol a természet azokat őrzi. Évszázadok óta az ember élt a természet adta lehetőségekkel az életminőség javítása érdekében, a múltban minden gyógymódot a természetben kerestek.

A modern technológia hozzásegít ahhoz, hogy visszatérjünk a természethez, felfedezzük kincseinek jótékony hatását, azokat hatékony gyógyszerekké alakítsuk át testnek és léleknek egyaránt.

A Dahlert prések hidegen sajtolnak, hogy az ember belássa, hogy a természetet nem kell megszelídíteni, hanem tisztelni és értékelni kell a csodáit. A hosszú élet egyik titka a gyümölcsből, zöldségből, zöld levelekből készült juice-ok rendszeres fogyasztása. Általában az elfogyasztható gyümölcs és zöldség mennyisége korlátolt, felszívódásuk lassú. A dzsúszok fogyasztása során megnő az emészthető gyümölcsök és zöldségek mennyisége, folyadék formájában felszívódásuk sokkal gyorsabb.

Az elegáns külső modern munkafolyamatokat végző belsőt takar, aminek hatására kiváló minőségű és textúrájú, friss gyümölcs- és zöldségleveket fogyaszthatunk.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.