Oldal kiválasztása

3 NAPOS LÉBÖJT

25500Ft

Sejtjeid számára a léböjt egy valóságos lakoma!

Friss zöldség és gyümölcslevek gyorsan és hatékonyan látják el tápanyagokkal szervezetünket, amik szinte azonnal – kb. 15 percen belül – jut el a sejtekhez.

“A böjt nem absztrakt ötlethez kötődik, hanem az emberi szervezet működéséhez, amely azt kifejezetten jól bírja. ….. A böjt alatt minden esetben csak és kizárólag folyadékfogyasztást értünk. A jó léböjt frissen nyert gyümölcs- és zöldséglevekből, valamint gyógyteákból és vízből áll, ezek megfelelő összeállításával kezelhetőek a böjtöt kísérő kellemetlenségek is.”  Wolfgang Köbel

Milyen juice található a csomagban?

Összeállításunkban egy napra 1 shot és 5x5OOml juice található. Juice terapeutánk idénynek megfelelő alapanyagokból állítja össze hosszabb-rövidebb időszakra szóló léböjtödet, melyben biztosan találsz céklás, zöld és répás leveket.

Szállítási információk:

Böjtöt a hét bármely napján tudod kezdeni!

Amennyiben rendelésedet szombat éjfélig megkapjuk, juice-aidat hétfőn délután-este vagy kedden reggel tudjuk kiszállítani. A kedd 12 óráig beérkező megrendeléseket szerda délután-este vagy csütörtök reggel tudjuk kiszállítani. Csütörtök  12 óráig beérkező megrendeléseket pedig péntek délután-este tudjuk eljuttatni hozzád. A változás jogát fenntartjuk! Különös tekintettel a munkaszüneti és ünnepnapokra a gyártás ütemezése változhat!

Ha 3 napnál hosszabb léböjt mellett döntöttél, juice-aidat több részletben fogjuk elkészíteni és kiszállítani – hacsak máshogy nem rendelkezel és van elég helyed a fagyasztódban.

Cikkszám: SJ-3NAPOS Kategóriák: , Címkék: , , , , , ,

Hogyan kell fogyasztani?

Reggel felkelés után a shot-tal indítsd a napod, majd étkezésenként oszd be az öt palack levet. Céklásat javasoljuk, hogy akkor idd, amikor több energiára van szükséged, pl. edzés előtt vagy délelőtt.

A leveket lassan fogyaszd! Egy étkezés tartson kb. 15-2O percig.

A böjt nem egyenlő az éhezéssel, aki éhezik, az nem böjtöl, legalábbis nem Santé Juice-zal böjtöl! Az általunk összeállított léböjt időszaka alatt naponta legalább 5kg zöldség-gyümölcsből összeválogatott svédasztalnál falatozhatnak sejtjeink a nekik leginkább szükséges tápanyagok közül.

Amennyiben az elhatározás már megszületett benned, úgy döntöttél, hogy megnyomod az újra indító gombot és egy időre pihenteted az emésztőrendszered. Már csak azt a döntést kell meghoznod, hogy hosszabb vagy rövidebb böjtöt szeretnél tartan. Éhezni nem fogsz, de az első napokban éhséget érezhetsz, amit a juice-ok fogyasztása mellett víz és gyógyteák ivásával tudod hatékonyan enyhíteni.

Kérdésed van?

Vedd fel a kapcsolatot juice terapeutánkkal!

Email.: maria@santejuice.hu

Kinek ajánlott a léböjt?

Szinte mindenki számára! Gyermekek, kismamák és szoptatós anyukáknak nem javallott. Amennyiben van valamilyen krónikus betegséged vagy kétségeid/kérdéseid vannak vagy 3 naposnál hosszabb léböjtöt szeretnél végezni, kérjük vedd fel a kapcsolatot okleveles juice terapeutánkkal, illetve konzultálj orvosoddal!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.