Oldal kiválasztása

JUICE GÉPEK

A Hurom Hungary Kft. 2014-ben alakult. Kínálatuk egyik legfontosabb termékei a HUROM PRÉMIUM kategóriás hidegen sajtoló zöldség- és gyümölcsprések és a Vitamix csúcsminőségű blenderei, amelyekben az elegancia társul a prémium minőséggel és a magas szintű technológiával. Elkötelezettségük egy olyan innovatív technológiára fókuszálni, ami az egészséges életstílust képviseli a mai rohanó világban. Az egészség ajándék, vigyázzunk rá, támogassuk azt minden lehetséges módon.

HUROM H100

 A Hurom H100 olyan juice-olási technológiával dolgozik, ami modern, egyszerű, gyors, nagyon halk és minimális szárazanyaggal jár. A prémium minőségű présgép az Easy sorozat tagjaként újraírja mindazt, ami eddig a juice gépektől elvárható volt. 

HUROM H320N

A Hurom H320N lassú présben összeolvad a legmodernebb, felhasználóbarát prés kialakítás a korábbi legeredményesebb, legkülönlegesebb szűrőrendszerrel.

HUROM H310A

Kisebb és könnyebb elődeinél, ám minden smart és easy funkcióval rendelkezik, amivel a gyártó új generációs nagy prései is. A H310A darabol, aprít, présel és nagy betöltőnyílása van. Kompakt, könnyen kezelhető és nagy előnye, hogy bárhová magunkkal vihetjük!

 

HUROM H300

Egy lépéses juice-olási technológia! A Hurom H300 multifunkciós slow juicer messze nem egy átlagos lassú prés. Kifejezetten arra a célra tervezték, hogy minden eddiginél egyszerűbbé tegye a juice-olást, 

HUROM ALPHA HZ

A HUROM legsokoldalúbb gyümölcsprése az Alpha HZ, amely fém házzal rendelkezik. Az Alpha HZ ugyanúgy rendelkezik rostszabályozó-karral mint elődjei (HH ELITE, EVO). A hűtési rendszerét átépítették ezáltal még hatékonyabban hűti a lassan forgó motort.

DAHLER BY HUROM

Prémium minőségű présgép a Hurom Easy sorozatához hasonlóan modern technológiával présel. A készülék extrém halkan dolgozik és olyan tökéletesen présel, hogy láthatóan sokkal több lé kerül a poharakba, mint a hagyományos présgépek esetében. 

VITAMIX ASCENT 2300

A tökéletes turmixgép! Self detect technológia, impulzus funkció, digitális időzítő.

VITAMIX ASCENT 2500

Az Ascent 2500i egy erőteljes és nagy teljesítményű keverő, amelyet a Vitamix hozott létre, hogy konzisztens teljesítményt és sokoldalúságot biztosítson.

VITAMIX ASCENT 3500

Öt programbeállítás (a Smoothies, a Hot Soups, a Dips & Spreads, a Frozen Desserts és az Self-Cleaning) automatikusan feldolgozza a recepteket, és csak állítsa le a turmixgépet, ha elkészült.

VITAMIX EXPLORIAN

A Vitamix Explorian egy kis géptestbe “csomagolt” bivalyerős blender. Tartálya ideális lehet egy kisebb 2-4 fős család számára közepes mennyiségű adag ételek, italok elkészítéséhez.