Oldal kiválasztása

EGÉSZSÉG ÉS JUICE TERÁPIA KONZULTÁCIÓ

 

KÍVÁNCSI VAGY ARRA, HOGY MIBEN SEGÍTHET NEKED EGY HEALTH COACH – JUICETERAPEUTA?

Konzultálj szakértőnkkel, aki civilizációs betegségek ártalmainak csökkentése érdekében személyre szóló programot állít össze Neked.

MATTHEISEN MÁRIA

Okleveles holisztikus health coach-ként (egészségmentor) és független természetes juice terapeutaként hiszek az egy betegség – egy megoldás elméletében és abban, hogy bio egyéniségek vagyunk.

mattheisen maria

Tanulmányaimat többek között az Institute for Integrative Nutrition health coach képzésén szereztem, ahol nagyon sok táplálkozással kapcsolatos elmélettel és praktikus életmóddal kapcsolatos képzésben részesültem. Az ott szerzett tudás bírtokában segítek Önnek a civilizációs betegségek testi és lelki ártalmainak csökkentése érdekében életmódjának átalakításával egészségét megőrizni, javítani vagy helyreállítani.

Kulináris táplálkozástudományi szakértőként és természetes juice terapeutaként tápanyagban gazdag – megadott problémára célirányosan – recepteket állítok össze ügyfeleim számára.

part

KONZULTÁCIÓ

1 ALKALOM – kb. 60 perc – 19 000 Ft

Személyes egészség és juice terapeutájaként egyénileg foglalkozom Veled. Átbeszéljük az egészségével kapcsolatos gondolataidat és elkészítek egy egyéni tervet Neked. Osztatlan figyelemmel hallgatom meg a velem megosztott összes részletet minden ítélkezés nélkül. Beszélgetéseinket bizalmasan kezelem, engedélye nélkül nem osztom meg senkivel. A konzultáció online  történik.

MENJÜNK EGYÜTT VÁSÁROLNI!

kb. 60 perc – 20 000Ft

Ez a körülbelül 1 órás alkalom ajánlott mindazok számára, akik szeretnék megérteni az élelmiszereken található leírásokat. Magabiztosan kiválasztani az igazán egészséges “tiszta” élelmiszereket, melyek káros összetevőktől mentesek. Találkozásunk alkalmával adok egy bevásárlási tájékoztatót, hogy igazán tudatos és magabiztos vásárló válhasson belőled.
Extra kedvezmény lehetőség: Hozzál magaddal egy-két barátot!

(Ez a szolgáltatás vidéki helyszín esetén egyéni egyeztetést igényel

healthy

MI LAPUL A KONYHÁDBAN?

Általában 1 óra – 18 000 Ft

Kíváncsi vagy konyhád tartalmának egészségszintjére?

Amennyiben ezt a szolgáltatást választod, meglátogatlak az  otthonodba és együtt átnézzük a hűtőben, kamrában található élelmiszereket. Együtt átbeszéljük, hogy mi milyen hatással lehet táplálkozási szempontból az egészségére és esetlegesen mi mivel helyettesíthető.

(Ez a szolgáltatás vidéki helyszín esetén egyéni egyeztetést igényel)

kérdésed van?

KÍVÁNCSI VAGY ARRA, HOGY MIBEN SEGÍTHET NEKED EGY HEALTH COACH – JUICETERAPEUTA?
Konzultálj szakértőnkkel, aki civilizációs betegségek ártalmainak csökkentése érdekében személyre szóló programot állít össze Neked.